Charlette’s Ragdolls

Ragdoll Kasvatus

FI*Sanillasdoll Esmeralda ”Esme”

Kissalamme ensimmäinen ragdoll, joka ihastuttaa seurallisella ja hyvin pehmeällä luonteellaan. Esmelle kaikki käy ja hän osaa rentoutumisen jalon taidon ja räsymäisen letkeyden luonnostaan. Esmen ensimmäinen pentue syntyi 29.3.2022

CH FI*Collicatin Shiny Nidorina ”Rina”

Rina saapui meille pian Esmen jälkeen. Hän on suuri kehruukone, joka tykkää nukkua vieressä vieressä ja kaipaa paljon rapsutuksia. Rinan ensimmäinen pentue syntyi 8.4.2022.

FI*Charlette’s All About Magica ”Milla”

Milla on ensimmäinen kasvattimme ja kuin kopio emästään Esmestä. Loistavan luonteen omaava rento räsy, joka ihastuttaa silkinpehmeällä turkilla. Milla asuu sijoituskodissa Ruskolla ja sunnitelmissa pentuja 2023 kesällä.

Gracey Bright Crystall CZ ”Kerttu”

Kerttu saapui syyskuussa Tsekeistä Suomeen. Kerttu on rohkea suurikokoinen tyttö, jolla on muhkea pörröturkki. Kerttu rakastaa silittelyjä ja on aina ihmisen mukana kaikkialla. Sunnitelmissa pentuja 2023 syksyllä.

Minä Maarit Kasvattajana

Perheeseeni on aina kuulunut kissat ja jo lapsena meillä oli aina kotona maatiaskissoja. Ensimmäinen ragdoll tuli kotiini vuonna 2007 ja tästä jo 2 kuukauden kuluttua toinen kaveriksi. Tällöin pääsin tutustumaan tähän ihanaan rotuun ja ne kirjaimellisesti veivät sydämeni. Ragdollit ihastuttivat minua erityisesti ihanalla pehmeällä luonteellaan ja pörröisellä riepunukkemaisella olemuksellaan. Ne ovat mukana kaikessa mitä teenkin ja haluavat osallistua kaikkeen.

Charlettes kasvattajanimi myönnettiin vuonna 2020. Charlette´s nimi viittaa ensimmäiseen ragdolliini Scarlett:iin ja halusin kasvattajanimen saavan alkunsa tämän tytön mukaan.

Kasvattajana haluan jalostaa ragdollien hyvää luonnetta, kaunista ulkonäköä sekä vaalia terveyttä. Kissalamme testataan vuosittain sieninäytteellä. Kaikki kissamme geenitestataan laajoilla testeillä, sekä jokaiselle kasvatuksessa olevalle tehdään HCM sydänultraus ja PKD munuaisultraus, mahdollisten riskien poissulkemiseksi. Kaikista kissoistamme tutkitaan myös perustestit eli FIV, FELV, sekä veriryhmämääritys.

Lisäksi kissamme ovat laajasti vakuutettu Agria-vakuutusyhtiössä, mikä varmistaa vielä piilevien sairauksien varalta varautumisen.

Mielestäni koskaan ei voida tehdä liikaa terveyden varmistamiseksi. 

 

PENNUT

Pennunostajalle

Pennut luovutetaan ainoastaan vastuuntuntoisiin ja huolehtivin koteihin sisäkissoiksi. Mahdollinen kissan ulkoilu tulee omistajan aina järjestää turvallisesti ja ulkoilu tapahtuu aina valvotusti valjaissa tai kissatarhassa.
Pentujeni omistajilla on myös täysi kasvattajan tuki ympäri vuorokauden kaikissa eteen tulevissa ongelmatilanteissa ym. kysymyksissä pennun eliniän ajan.

Pennun ostaminen

Meille on tärkeää, että pennut saavat hyvän ja rakastavan kodin. Lue lisää alta, mikäli olet kiinnostunut pennuistamme.

Lue Lisää

Mikäli olet kiinnostunut meidän pennuista, niin täytä pentukysely-lomake.

Lomakkeella pääset kertomaan lisää itsestäsi sekä toiveistasi ja me saamme tietoa minkälaiseen kotiin pentu olisi tulossa.

Haluamme kuulla ja kartoittaa toiveet ja kodin, että voisimme löytää jokaiselle pennulle mahdollisimman sopivan ja hyvän kodin. Pentukysely-lomakkeen täyttäminen ei velvoita sinua vielä mihinkään, mutta lomakkeen lähettäneet ovat etusijalla ja he kuulevat ensimmäisenä syntyneistä pennuista.

Syntymän jälkeen alamme kartoittaa pennuille sopivaa kotia ja olemme yhteydessä lomakkeen lähettäneisiin perheisiin.

Tässä vaiheessa voimme tehdä alustavan varauksen, joka ei ole vielä sitova. Kun pennut ovat 8-10 vkon ikäisiä, pääset vierailemaan meillä ja tapamme toisemme, sekä näet pennun. Tämän jälkeen voidaan varausmaksu maksamalla tehdä varaus pentuun, joka on molemminpuolin sitova.

Luovutushetkellä

Pennut on ruokittu laadukkaalla, monipuolisella pentujen täysravinnolla ja luovutettaessa ne ovat täysin sisäsiistejä.

Lue Lisää

Luovutushetkellä pentu on vähintään 14vkon ikäinen.

Pentu on

 • Rekisteröity Suomen kissaliittoon
 • Eläinlääkärin tarkastama
 • Madotettu
 • Rokotettu
 • Sirutettu
 • Kastroitu/Sterilisoitu
 • Mukaan tulee tuttua ruokaa, ja lelun sisältävä pentupaketti.
 • Kissaliiton sopimus kissankaupasta
 • 2 vuoden takuu perinnöllisten sairauksien osalta (Ruokaviraston ent. Eviran avaustodistusta vastaan)

Hinta ja varausmaksu

Lemmikki- ja näyttelytasoinen pentu 1300€ + kastrointi/sterilisointikulut.
Varausmaksu 350€, joka vähennetään pennun lopullisesta hinnasta.

Lue Lisää
 • Varausmaksu maksetaan, kun olet vieraillut luonamme katsomassa pentua. Maksun jälkeen pentu on varattu sinulle.
 • Mikäli varaus peruuntuu ostajan puolesta, ei varausmaksua palauteta. Mikäli myyjän puolelta, maksu palautetaan kokonaisuudessaan.
 • Maksettu summa vähennetään lopullisesta hinnasta. Kokonaishinta täytyy olla maksettu ennen luovutusta.

Kiinnostuitko?
Kysy lisää pennuista

Olen kiinnostunut

Väri

Kuvio

4 + 10 =

YHTEYDENOTTO

Ota Yhteyttä

Vastaan mielelläni pentuihin ja ragdolleihin liittyviin kysymyksiin.

Ensisijainen yhteydenottotapa: info@charlettesragdolls.fi

Puhelin (ark. klo 10-19 välillä):
+358 45 676 2425

 

SEURAA MEITÄ INSTASSA:
@charlettes_ragdolls